1500szeretetcsomag_2013_01

A 2012-es évben is, nagy örömmel és várakozással szervezte a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Szeretetszolgálata a Karácsonyi Szeretetcsomagok osztásának feladatait. Az 1500 ajándékcsomagot 33 településre jutatta el a Szeretetszolgálat.

Békés megye 15 településén, Csongrád megye 3 településén, Baranya megye 5 településén, Heves és Hajdú-Bihar megye 2 településén, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5 településén sikerült örömöt okozni a rászoruló gyermekeknek. Jutott a határon kívülre is: Ukrajnába, Gátra és a romániai Bélfenyér település árvaházába.

Szeretettel fogadtuk, hogy a közzétett felhívásra többen adományoztak csomagokat. Az MPE OCM által alapított Reményhír Intézmény békési Eötvös József Általános Iskola intézményegységének diáksága már évek óta készítenek ajándékokat erre a célra. A kezdeményezés fő támogatója az MPE Országos Cigánymisszió, de sok kedves önkéntes, adományozó, vállalkozó, külföldi és belföldi magánszemély is ajánlott fel adományt.

Nagy öröm és csillogó szemek fogadták a Szeretetcsomagokat. Több helyen a gyermekeknek kizárólag ez volt a karácsonyi ajándéka. Az MPE Országos Cigánymisszió pedig éppen ebből a célból szándékozta megajándékozni a rászoruló gyermekeket.

Adománygyűjtő akcióink az év minden napján élnek, így szeretettel várjuk a jókedvű adakozók felajánlásait a szeretetszolgalat@remenyhir.hu e-mail címen, vagy a +36 70 315 9427 telefonszámon.

Ezúton is köszönjük minden kedves adakozónak szíves támogatását, és Isten gazdag áldását kívánjuk életére!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések