Xmasgifts2016Horgos_01

Idén Karácsonyra is Szeretetcsomagok gyűjtésével, készítésével készült a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata. Az MPE Országos Cigánymisszióhoz kapcsolódó gyülekezetekben és a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolában is meghirdették a lehetőséget, hogy bárki készíthet cipődobozba csomagolt Karácsonyi Szeretetcsomagot, amiket majd olyan rászoruló gyerekekhez juttat el a PC Szeretetszolgálata, akik talán másképp nem is kapnának karácsonyi ajándékot. A FIDA International finn központú nemzetközi missziós szervezet is hozzájárult egy jelentős pénzadománnyal a csomagkészítés sikeréhez.

A Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei nagy örömmel gyűjtötték az elkészített ajándékokat, valamint a pénzadományokból újabb ajándéknak való játékokat, könyveket, rajzeszközöket és édességeket vásároltak. Egyre több cipődoboz telt meg, melyeket színes csomagolópapírba burkoltak, és ellátták a tartalomnak megfelelő kor és nem megjelöléssel is. 620 ilyen különleges csomag készült el.

Mindeközben csoportosították a dobozokat, majd egy megbeszélt napon kiszállították azokat a helyszínekre. A gyülekezetek különleges alkalmakat szerveztek az ajándékok kiosztására. Az ország hat megyéjét érintett az akció, főként azokat a területeket, ahol mély szegénységben él nagyon sok ember.

Jézus tanítása szerint „Jobb adni, mint kapni.” (ApCsel 20,35). Szeretetszolgálatunk csak azokat az ajándékokat tudja kiosztani, amit ránk bíznak adni szándékozó emberek.

Ez úton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét, akik pénzadománnyal, az ajándékok megvásárlásával, ajándékcsomagok készítésével, az adományok begyűjtésével, a dobozok csomagolásával és azok kiosztásával hozzájárultak ahhoz, hogy idén is sok-sok gyermek arca mosolygós lehetett Karácsonykor.

Az Örökkévaló Atya áldását kívánjuk életükre a 2017-es Új Esztendőben!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »