koszonto_002

Békési Endre Lajosné, Rebuska néni, nemrég ünnepelte 90. születésnapját. Ez alkalomból a Segítő Szolgálat Békési telephelyének és az MPE Országos Cigánymissziónak a képviseletében látogattuk meg otthonában szeretett ellátottunkat. Együtt érkeztünk meg Kálmán Tibor polgármester úrral és kísérőivel, amikor a család néhány tagja szeretettel fogadott minket.

Először polgármester úr köszöntötte elismerő szavakkal a szép kort megérő, és friss elméjű házigazdát, majd virággal és ajándékkal kedveskedett neki. Ezt követően a gondozójával együtt mi is köszöntöttük Rebuska nénit egy csokor virággal és emléklappal.

Az ünnepelt egy szép verssel és hálás szavakkal köszönte meg, hogy megemlékeztünk róla.

Ez úton is sok szeretettel kívánunk neki további jó egészséget és hosszú, áldott életet.

Adamik László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »