ezazanap_2014_01

2014. május 24-én, ismét megrendezésre került Budapesten az Ez az a nap! rendezvény. A nagyszabású koncerteket idén is a Misszió Expo előzte meg, ahol a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió is bemutatkozott a keresztény intézmények és missziók között.

Az MPE Országos Cigánymisszió képviselői a misszió társadalomban és oktatásban végzett sokrétű munkájáról, szolgálatáról beszélt az érdeklődőknek.

A hálaadó és dicsőítő nap 24 órás dicsőítéssel indult a Budapest Sportarénában, ahol közel húsz bel és külföldi dicsőítő csapat, óránkénti váltással zenélt. Majd a nagyszínpadon folytatódtak tovább a koncertek. Az est fellépői voltak a Helyes_Beat zenekar, a Magyar Continental Singers, az Amaro Del, Csiszér László, Gável András és Gellért, valamint Pintér Béla és Prazsák László. Utánuk következett az amerikai Newsboys, és az ausztrál Ruben Morgan, aki Hillsong London csapatával együtt lépett színpadra. Nagy-Brittaniából érkezett Martin Smith és zenekara, valamint Graham Kendrick, a modern dicsőítő zene egyik úttörője.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-komlo-20220122
Fontos, hogy támogassuk egymást

Komlói SZERETETPONTUNK bútor és gázkészülék adományokkal segítette a rászorulókat Nagyharsányban. Ezúton is köszönjük az adományozóknak, hogy felajánlásaikkal segítették a nehéz sorsú családokat! Major

Elolvasom »
segitokezahajlektalanokfele_2022_02
Segítő kéz a hajléktalanoknak

Akárcsak korábban mindenkor, idén is nagy örömmel fogadták a HajdúhadháziSZERETETPONT által összegyűjtött adományokat az elesettek. A közelmúltbanmegrendezett akció keretében tíz zsáknyi adományt sikerült

Elolvasom »