gyerekeknek

patkasr, cs, 2013/03/21 – 15:25

Az MPE OCM tavaly megalakult Reménysugár Dicsőítő Csapatának tagjai minden hónapban ellátogatnak a Cigánymisszió által fenntartott Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolába.

Antóni Ernő, Gajdács-Leszkó Georgina, és Kis István, valamint Szilágyi Róbert missziómunkás, Adamik László missziómunkás, illetve Makovei Róbert, a békési Élet Fája Gyülekezet dicsőítésvezetője az iskolai reggeli áhítaton néhány dicsőítő énekkel járul hozzá a gyermekek és a tanárok lelki feltöltődéséhez.

Az áhítatok minden héten hétfőn, reggel 7 óra 45 perckor kezdődnek. A hitoktatók egy rövid, tanulságos történetet mutatnak be, ahol a gyerekeket leginkább érintő témákról beszélnek, úgy, mint a bizalom, a szeretet, a döntés, mindezt bibliai alapokra helyezve.

Bár az áhítat igen rövid, mindössze 10 perc, mégis hasznos a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt, és valóban hozzá járul ahhoz, hogy egy kis plusz lelki töltettel induljanak neki az előttük álló hétnek.

G-L G.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »