keresztenynepfoiskola_nyaritabor_2013_04

Az MPE Országos Cigánymisszió, valamint a Reményhír Alapítvány által indított Keresztény Népfőiskola a gyulai bibliaiskolába járó tanulói részére szervezett nyári tábort szervezett. A táborra 2013. július 1-5. között került sor, melynek helyszíne a Kecel mellett található Életház Alapítvány fenntartásában álló ingatlan volt. A táborban 14 tanulónk tudott részt venni.

Maga a helyszín a településtől kissé messzebb található, a melegben kellemesen hűvös épület pedig remek helynek bizonyult a tanuláshoz. Elég mozgalmasan teltek a napok. Naponta, délelőtt és délután voltak az előadások, de előfordult olyan is, amikor még vacsora után is folytatódtak ezek az alkalmak. A tanításokat zenés dicsőítéssel kezdtük, így hangolva szívünket Isten üzenetének befogadására.

A tanulás mellett azonban a pihenésre is próbáltunk időt szánni, a hét folyamán kétszer is tettünk látogatást a közeli településen, Soltvadkerten.

A tanárok a megszokottól eltérően szinte a tábor egész ideje alatt a résztvevőkkel voltak, így volt lehetőség a személyes kérdések megbeszélésére is, ezáltal volt lehetőség hétköznapi szituációban meglátni, illetve közelebbről megismerni egymást, ami segíti a valódi tanítványi kapcsolat kialakulását.

A hét előadásinak témái a következők voltak: Atyaság (egy ötrészes előadás sorozat utolsó előadása), Szent Sátor, Isten jelenlétébe menetel, Kegyelmi ajándékok, Dicsőítés és imádat.

Az alapítvány több munkatársa is részt vett az előadásokon és elmondásaik alapján ők is sok olyan ismeretre tettek szert, amit eddig nem tudtak. Ráadásul sokat segítettek a táborozóknak, hogy minél otthonosabban és kényelmesebben érezzék magukat. Ezúton is szeretnénk megköszönni lelkes segítségüket, életükre és munkájukra Isten gazdag áldását kívánjuk!

Nagyon hálásak vagyunk Istennek, hogy ezekben a témákban kiváló oktatóktól hallhattunk olyan üzeneteket, amelyek reményeink szerint az egész életünkre kihatással lesznek.

A Keresztény Népfőiskola táboroztatásának nincs vége ezzel a táborral, tervezzük a folytatást! Jövőre szeretnénk egy hasonló elgondolású tábort szervezni, ahova várjuk azokat is, akik nem tudtak részt venni az idei táborban.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 28.
 • 2023. március 28. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. március 28. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »