hoskoszonet

Sok ezer hétköznapi hőst szülnek a mindennapok. Hősöket, akik folyamatosan azért tesznek, hogy mások élete könnyebb, szebb, kényelmesebb legyen.

Ma azokat a nőket és férfiakat szeretném kiemelni, akik az épületek falain kívül a már-már elviselhetetlen hőséggel dacolva végzik áldozatos munkájukat. Azokat, akik többnyire láthatatlanok maradnak, munkájuk mégis létfontosságú. Építőipari munkásokat, akik órákat a napon dolgoznak, hogy utak, épületek, parkok épüljenek, rakodó szemétszállítókat, akik széppé teszik környezetünket, költöztetőket, akik nehéz fizikai terheket cipelnek vagy a kézbesítőket, akik kerékpárral járják be az utcákat, hogy leveleinket, csomagjainkat házhoz hozzák.

Még sok-sok fizikailag megterhelő foglalkozást felsorolhatnánk, amiknek az elvégzése ebben a hőségben igen megterhelő az emberi szervezet számára, de végezetül és nem utolsó sorban a Magyarországon működő SZERETETPONTOK munkatársait említeném meg, akik hétről hétre, télen-nyáron, időjárástól függetlenül különféle adományokat szállítanak be és ki azért, hogy több száz rászoruló családon segítsenek.

Szabadban dolgozó munkavállalók és önkéntesek!

 A mindennapok hősei vagytok!

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »