bekes_norvegciganyzenekar_2014_01

Magyarországi koncertturnéja alkalmából, június 26-27-én, a 25 éves norvégiai „Gjertrud és cigányzenekara” Gyulán és Békésen is fellépett, június 27–én pedig az MPE Országos Cigánymisszió békési székházába és közösségi házába is ellátogatott.

A Cigánymissziónál tett látogatásuk során a művészek Surman László vezető-presbiter bemutatásában megismerhették a Misszió küldetését és munkáját, betekintést nyerhettek a mindennapi munkavégzésbe és a szolgálat célkitűzéseibe.

A délután folyamán, a norvég cigányzenekar a Misszió Soványhát utcai közösségi házánál, a Csillagpontban rögtönzött koncertet adott az érdeklődőknek. A közönség autentikus magyar, román és norvég cigány zeneműveket hallgathatott a lelkes vendégek előadásában.

A norvégiai cigányzenekar koncertturnéjának gyulai és békési állomásaira érkezését a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió biztosította.

Foto: Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-komlo-20220122
Fontos, hogy támogassuk egymást

Komlói SZERETETPONTUNK bútor és gázkészülék adományokkal segítette a rászorulókat Nagyharsányban. Ezúton is köszönjük az adományozóknak, hogy felajánlásaikkal segítették a nehéz sorsú családokat! Major

Elolvasom »
segitokezahajlektalanokfele_2022_02
Segítő kéz a hajléktalanoknak

Akárcsak korábban mindenkor, idén is nagy örömmel fogadták a HajdúhadháziSZERETETPONT által összegyűjtött adományokat az elesettek. A közelmúltbanmegrendezett akció keretében tíz zsáknyi adományt sikerült

Elolvasom »