Az elmúlt napokban egy támogatásra kényszerülő hölgy kereste fel a Verpeléti SZERETETPONTUNKAT. Az ok, amiért segítséget kért tőlünk az az, hogy jövedelmük igen kevés, és megélhetési problémákkal küzdenek. A család mindennapjaira komoly hatással van, hogy a hölgy betegségben szenved, élettársának pedig nemrégiben volt egy súlyos műtétje. A pár albérletet tart fenn, és együtt nevelik gyermekeiket, egy 9 éves értelmi fogyatékos kisfiút és egy néhány hónapos kislányt.

A segélykérésre gyorsan reagálva, személyesen kerestük fel a családot, és lehetőségeinkhez mérten élelmiszert és tisztasági szereket adományoztunk számukra.

Nagyon hálásak vagyunk az Úrnak, hogy tudtunk segíteni, és továbbra is azon vagyunk, hogy minden erőnkkel támogassuk őket és a hozzájuk hasonlóan hátrányos helyzetben élő családokat!

Amennyiben Önnek is megindul a szíve az elesettekért, és szeretne hozzájárulni adományfelajánlásával vagy anyagi támogatással a Verpeléti SZERETETPONT munkájához, kérjük hívja a +36/70/419-4413 telefonszámot, vagy írjon levelet a lajos6174@gmail.com e-mail címre, és munkatársunk teljes körű információval fog szolgálni adományozói tevékenységünkről.

Segítsen Ön is, hogy segíthessünk! Köszönjük adományát!

Balogh Lajos

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »