nyirkata_jozsefprogram_2020_01

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Nyírkátai Reménység Háza Gyülekezete adományt osztott szegényebb körülmények között élő családoknak.

Az adományozást a József program által valósítottuk meg, melynek lényege, hogy a gyülekezet adakozásából összegyűlt pénzből vásároljuk meg, és állítjuk össze az adományokat. A csomag többek között tartalmazott lisztet, cukrot, olajat, fűszereket, édességet, egy zsák krumplit stb. Az élelmiszereket Nyírkátában és Nyírcsászáriban tudtuk kiosztani összesen 11 családnak. Nagy örömteli pillanatok voltak ezek mind a családoknak, mind nekünk, akik részesei lehettünk az öröm és szeretet megnyilvánulásának.

A gyülekezet rendelkezik egy kisebb földterülettel is, ahol a közelmúltban közel egy hektáron kukoricát vetettünk, és arattunk, majd azt értékesítettük is. A befolyt összeget a József programba, valamint gyülekezetünk felújításába fektettük. Csempéket vásároltunk, amit hamarosan le is fogunk rakni.

„Új parancsot adok nektek: Szeressétek egymást! Amint én szerettelek benneteket, úgy szeressétek ti is egymást.” (János 13,34)

Lakatos Róbert

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »