20200203_pcsz_tobbtelepules_01

Zsoltárok 34:11b „… de akik az Urat keresik, nem szűkölködnek.”

Nyírmihálydiban jártunk

A Nyírmihálydi településen működő gyülekezetnek párnákra volt szüksége, de sajnos önerőből nem tudták megvásárolni maguknak. Az elmúlt napokban a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata 35 darab székpárnával támogatta a közösséget. Kívánjuk, hogy Isten áldja és őrizze az ott élő testvéreket.

Demecserben is tudtunk segíteni

Magyarországon sok olyan település van, ahol embertársaink szükségben szenvednek. A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának munkatársai 40 darab zsák ruha és 4 zsák cipő adományt szállítottak el Demecserbe, amit a helyi önkéntes segítők szívesen fogadtak és osztottak szét a családok között.

Kótajba is elért a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának segítő keze

112 zsák ruhával, 2 zsák csizmával, 1 zsák játékkal tudtuk támogatni a kótaji nehéz körülmények között élő családokat. Az adományt Békésről szállították el a munkatársak a településre, amit a helyi önkéntesek és dolgozók eljuttattak a rászorulókhoz.

Hodászi rászorulók segítése

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának dolgozói 40 zsáknyi ruhaadományt vittek el Hodászra. Egy kis segítséggel, támogatással sok ember szükségét tudtuk betölteni. Kapni jó, de adni még jobb!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-zakanyszek-20211027
Jó helyen, jó időben

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Zákányszéki SZERETETPONTJA megoldja! Egy idős néni felkereste a zákányszéki kirendeltséget ezzel a kéréssel: “Segítséget szeretnék kérni, sajnos egyedül élek

Elolvasom »