szegyenrol1

Ha péntek, akkor FÉK Klub az inárcsi Zrumeczkyben. Így történt ez január 25-én is. A jó hangulatot biztosították a békési szervezők: Atis, Dávid, Denisz és Pisti.

A bemelegítő játék után került sor az előadásra, aminek a címe „A Szégyen”. Az előadó igaz történetek elmesélése alapján szemléltette az előadást hallgató fiatalokkal, hogy bizonyos okok miatt a szényen érzése akár az identitásunkba is beépülhet, ami negatív kihatással lehet a döntéseinkre nézve. A hallgató korosztályt figyelembe véve, két előttük álló döntésre hívta fel a figyelmet, amikor nagyon fontos, hogy az identitásuk a helyén legyen: ez pedig a pályaválasztás és a társválasztás döntése. Az előadás fő gondolata: „Ha azt hiszed, hogy az életedet a körülményeid határozzák meg, akkor magadat fosztod meg” volt.

Majercsik Ferenc

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »