Az MPE OCM Segítő Szolgálatának mátészalkai telephelyén hangulatos, szeretetteljes együttlétre került sor október 22-én. Ezen a napon köszöntöttük ugyanis szépkorú gondozottainkat. Az eseménynek a helyi gyülekezet imaterme adott otthont, ahová Mátészalka, Nagyecsed és Kántorjánosi településekről is érkeztek ellátottaink, akiket gondozónőik is elkísértek.

A rendezvényt Szabados Dávid régióvezető nyitotta. Meleg szavakkal köszöntötte a megjelenteket, majd elmondta, mi mindenben lesz részünk ezen az ünnepségen. Verssel, zenével, tánccal kedveskedtünk vendégeinknek, így fejeztük ki irántuk érzett szeretetünket és megbecsülésünket. Ellátottaink közül többen is vállalkoztak arra, hogy szereplésükkel szórakoztassák társaikat. Szilágyi János bácsi saját költeményét adta elő igen hatásosan. Nagy sikere volt Vass Józsefné, Marika néni előadásának is, ő szerelmes témájú magyar nótákat énekelt mindenki örömére.

„Nagyság csak az öregkor hatalmánál, tartós súlyánál és szelleménél lehetséges. Hatalom és szellem, ez az öregkor és nagyság.” Többek között ez a gondolat is szerepelt azon az emléklapon, melyet a műsor végén nyújtottunk át a jelenlévőknek útravalóul. Végül szeretetvendégséggel kedveskedtünk az ünnepelteknek, ahol jóízűen elbeszélgethetett mindenki. Az összejövetel családias, meghitt és vidám hangulatban telt, mindenki nagyon jól érezte magát.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ebben az évben ismét értékes pillanatokkal és közösségi élményekkel ajándékozhassuk meg a szolgáltatást igénybe vevő időseinket.

Szabados Dávid

Gál Nikoletta

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések