Az MPE OCM munkatársai február 9-én a szerbiai Kishegyesre látogattak, hogy Isten üzenetével szolgáljanak a helyi gyülekezetben. Az alkalom gyermek foglalkozással kezdődött, ahol Gajdács-Leszkó Georgina az irgalmas szamaritánus történetéről beszélgetett a gyermekekkel, majd egy dalt is elénekelt a gyülekezetvezető kérésére.

A foglalkozás után alkalmunk nyílt kicsit kötetlenebb beszélgetésre a gyülekezet tagjaival. A nap további részében egy rövid dicsőítés után Sötét László tett bizonyságot, Surman László pedig az Igéből szolgált a híveknek. A Máté 4,1–11 alapján a nap fontos üzenete volt, hogy vigyázzunk az ördög kísértésére, és csak Istenre figyeljünk. Ne szolgáljunk két úrnak, nem lehet a mammonnak és az Úrnak szolgálni egyszerre.

A szolgálat végén Georgina elmondta saját bizonyságát, valamint énekelt még egy dalt, és alkalom nyílt arra is, hogy imádkozzanak a testvérek a rászorulókért, a betegekért. Mint ahogy minden alkalommal, ezen alkalom végén előkerült a szerb zászló is, és imádkoztak Szerbiáért, a szerb rendőrökért és vezetőkért.

Nagyon áldott alkalomban volt részük munkatársainknak, és örömmel tapasztalták Isten szeretetét és munkáját ezen a kis gyülekezeten.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések