Kömlő, Szimfónia program

Az MPE Országos Cigánymisszió által Kömlőn működtetett Jelenlét Pont, és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat – Szimfónia program munkatársai megtartották a hamarosan induló zenei program első hangszeres bemutatkozóját, melynek során a résztvevő gyerekek jelezhették a programban való részvételi szándékukat.

A bemutatón a zenészek a gitár, a hegedű, a cselló, illetve a cajon (spanyol eredetű ütős hangszer) felépítését, működését magyarázták el, majd zenélés és közös éneklés következett. A gyerekek nagy érdeklődéssel fogadták a műsort, és sokan kedvet kaptak ahhoz, hogy zenét tanuljanak.

A program a zenei képzés mellett szocializációs és mentori célokat is hivatott megvalósítani, melyek segítenek elérni azt a célunkat, hogy a gyermekek ki tudják bontakoztatni az Isten által beléjük teremtett tehetséget, illetve megtanuljanak együttműködni társaikkal, megérteni a csapatmunka egyéneken túlmutató építő folyamatát.

A program további történéseiről is be fogunk számolni.

Abdul Ádám

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »