Karácsonykor nem mindenki élheti át azt, hogy egy szertő család vegye körül. Vannak gyermekek, akik szülők nélkül, vagy csonka családban nőnek föl. Ezen próbál segíteni az MPE Országos Cigánymisszió Szeretetszolgálata úgy, hogy cipődobozos ajándékokat készít. December 19-én Magyarbánhegyesre esett a választás, ahol a helyi speciális iskola diákjainak készítettük és vittük el ezeket a cipődobozokat. Egy rövid karácsonyi műsorral is készültünk, amelyben énekek és egy rövid üzenet is volt „Mi a karácsony igazi jelentése?” címmel. Ezután került sor az ajándékok átadására, melynek mindenki nagyon örült. De nem csak mi vittünk, hanem kaptunk is. A helyi gyermekek is készültek ajándékokkal, ami nagy meglepetés volt számunkra. Köszönjük a helyi vezetőknek, hogy lehetőséget biztosítottak számunkra.

Kis István

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »