adomanygyujtes_20170110_02

A tavalyi karácsonyi időszakot felölelő adomány gyűjtés folytatásaként a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió által alapított Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata újabb akciót hirdet. 

Az elmúlt és az előttünk álló napok időjárási viszontagságai arra sarkallnak minket, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik szükségben vannak, akik rászorultak. 

Arra kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint juttasson el a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatához megfelelő állapotú téli ruházatot, meleg takarót vagy paplant, tartós élelmiszert. Az adományok felelős és szakszerű szétosztásában a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata vállal felelősséget! Hívja bátran a 06 70/ 315-9427-es telefonszámot!

Ha tüzelő anyagnak való faanyagot szeretne felajánlani, kérjük, hívja a 06 70/ 315-9427-es telefonszámot!

Segítsen, hogy segíthessünk!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »