adomanygyujtes_2016_01

Idén is adománygyűjtő akciót hirdetett az MPE OCM, az ünnepek előtti hetekben. Több éve már hagyományszerűen, a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata vállalja magára a beérkezett adományok rendszerezését és a rászorultakhoz való eljuttatását. Érdemes megemlíteni, hogy csak azokkal az adományokkal áll módjukban rendelkezni, amit előtte önkéntesen felajánlottak erre a célra. A Szeretetszolgálat mellett oroszlánrészt vállalnak még az MPE OCM Segítő Szolgálatának telephelyei is, akik gyűjtőpontként is működnek ebben az időszakban. 

A jótékonysági akció jelmondata: “Tegyük együtt boldoggá az ünnepet!” Istenek hála ez évben is megvalósulhatott. Rászoruló gyermekek arcára csalt mosolyt egy-egy ajándékba adott szeretetcsomag. Rászoruló családok otthonának ad meleget az adományként felajánlott tűzifa. Rászoruló idősek ünnepét tudtuk meghittebbé tenni a különböző jótékony adományokkal.

Végezetül hadd álljon itt e kis írás mellett néhány kép az idei adománygyűjtés emlékezetes pillanataiból!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »