csabairendezvenypark_adomanygyujtes_2019_01

Nagy örömünkre felkereste szervezetünket a Csabai Rendezvényszervező Kft. azzal a lehetőséggel, miszerint adománygyűjtőpontot állíthatunk fel a Rendezvénypajta területén. Idén elsődleges célunk a Maksán (Spesiszentgyörgytől 14 km-re), Erdélyben élő általános iskolás diákok ünnepét szebbé tenni. Továbbá az országszerte jelenlévő missziósmunkatársaink segítségével további rászoruló, hátrányos helyzetű gyermekekhez eljutatni az összegyűlt ajándékokat.

Adománygyűjtőpontunk és az annak otthont adó buboréksátor, a Csabai Rendezvénypajta területén december 22-ig megtalálható, a hét minden napján 10:00-19:00 óra között nyitva áll és fogadja az adni vágyókat.

Elmondhatatlanul hálásak vagyunk az eddig összegyűlt sok-sok ajándékért, melyből egy cipősdoboznyi csomagot tudtunk összeállítani a rászoruló gyerekeknek.

‘Nagyobb öröm adni, mint kapni…’

(A fotókon a hétvégén megvalósult kézműves foglalkozás pillanatait láthatja megörökítve az olvasó.)

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »