csabairendezvenypark_adomanygyujtes_2019_01

Nagy örömünkre felkereste szervezetünket a Csabai Rendezvényszervező Kft. azzal a lehetőséggel, miszerint adománygyűjtőpontot állíthatunk fel a Rendezvénypajta területén. Idén elsődleges célunk a Maksán (Spesiszentgyörgytől 14 km-re), Erdélyben élő általános iskolás diákok ünnepét szebbé tenni. Továbbá az országszerte jelenlévő missziósmunkatársaink segítségével további rászoruló, hátrányos helyzetű gyermekekhez eljutatni az összegyűlt ajándékokat.

Adománygyűjtőpontunk és az annak otthont adó buboréksátor, a Csabai Rendezvénypajta területén december 22-ig megtalálható, a hét minden napján 10:00-19:00 óra között nyitva áll és fogadja az adni vágyókat.

Elmondhatatlanul hálásak vagyunk az eddig összegyűlt sok-sok ajándékért, melyből egy cipősdoboznyi csomagot tudtunk összeállítani a rászoruló gyerekeknek.

‘Nagyobb öröm adni, mint kapni…’

(A fotókon a hétvégén megvalósult kézműves foglalkozás pillanatait láthatja megörökítve az olvasó.)

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szszolgalat-20200710_02
Együtt, másokat támogatva

A napokban egy helyi vállalkozó öt mázsa BIO cukkinit adományozott a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának, amit a munkatársak szét is osztottak sok-sok békési család

Elolvasom »
szszolgalat-20200708_01
Bolygónkra is vigyázva

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának munkatársai kerékpárral álltak munkába. A nyári meleg napok beköszöntével, és a környezetszennyezés csökkentése érdekében a kollégák ezúttal két keréken

Elolvasom »