pcsz_adomanyozas_20200228_01

Ma már „szájról szájra terjed”, hogy a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata különféle adománnyal pl., tüzelővel, bútorral, élelmiszerrel, műszaki cikkel támogatja a rászorulókat. Fontos tudni, hogy a készleteink végesek, így segíteni csak a lehetőségekhez mérten tudunk. A Szeretetszolgálat munkatársai az elmúlt időszakban bútorokat és élelmiszercsomagokat szállított ki több családhoz is Békésen illetve a közelben lévő településeken.

„…szegények mindig lesznek közöttetek minden lakóhelyeteken, ezért parancsolom nektek, hogy adjatok nekik nagylelkűen és bőkezűen! „ (5 Mózes 15:11 Egyszerű fordítású Biblia) 

Ha Ön is szeretne segíteni adomány felajánlásával, akkor keressen bennünket bizalommal a 06-30-156-9443-as telefonszámon vagy személyesen a PEPITA Adományközpont Békés, Táncsics Mihály u. 1. szám alatt.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »