Augusztus elsején Sötét László négy önkéntessel együtt a szerbiai Adorjánba látogatott, ahol a közel negyvenfős gyermekcsoport nagy lelkesedéssel és szeretettel fogadta őket.

Szolgálatukat a természetben tartották meg. Az alkalom a gyermekek nagy örömére Istent dicsőítő énekekkel kezdődött. Ezután következett a tanítás, melyet a fiatalok végeztek. Ennek megértését képes illusztrációk bemutatásával segítették. Elhangzott, hogy Jézus a hajóban pihent, amikor vihar támadt. A tanítványai ekkor felkeltették, hogy segítsen rajtuk. Jézus megdorgálta a szelet és a tengert. Szavára lecsendesedett minden. „Van e valami, ami Istennek lehetetlen?” – kérdezte a tanító? „Istennek minden lehetséges!” – kiáltották kórusban a gyerekek.

Sötét László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »