aholaszukseg-20201022_01

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata azt a célt tűzte ki 10 évvel ezelőtt, hogy minden erejével és eszközeivel azon lesz, hogy segítséget nyújtson az elesetteknek, a nélkülözőknek, a nehéz körülmények között élő roma embereknek.

Ez a célkitűzés napjainkra sem változott. A Szeretetszolgálat hétről hétre folytatja munkáját és különféle adományokkal támogatja a rászoruló családokat. 2020 szeptemberétől pedig Regionális SZERETETPONTOKAT állított fel az ország hat településén.

A Békési SZERETETPONT a napokban több fiatal válláról vette le a terhet azzal, hogy bútorokat adományozott számukra. Ezek a családok önerőből nem tudták volna betölteni szükségeiket, de Istennek hála, hogy ismét sokaknak tudtunk segíteni.

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »