cipoadomany_zakanyszek_2020_12

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Zákányszéki Gyülekezetének Szeretetszolgálata idén nyáron két alkalommal is tudott segíteni a rászorulóknak.

Nyár elején új cipőket, papucsokat, gyermekcipőket, női szandálokat szállítottunk ki az MPE OCM csongrád megyei önkénteseinek segítségével Kiskunmajsán, a Rózsa utca lakóinak számára. A rászoruló családok szívesen és örömmel fogadták adományainkat, munkásságunkat.

Iskolakezdés előtt is volt lehetőségünk a jótékonykodásra. Adományként gyermekruhákat, cipőket, táskákat osztottunk ki a Kiskunmajsán élő rászoruló családok között. A szervezésben és a konkrét munkában ez alkalommal is sokat segítettek az MPE OCM csongrád megyei önkéntesei.

A nehéz helyzetben élő emberek szívesen vették, és örömmel fogadták el az ajándékokat, köszönetüket fejezve ki felénk.

Saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy ahol a szükség, ott közel a segítség!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »