ado_2016_01

Kedves Partnerünk, Kedves Barátunk!

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió idén két évtizede elkötelezetten végzi teendőit a rászorulók, a hátrányos helyzetű emberek körében, minden korosztályban. Hisszük, és tapasztaljuk, hogy összefogással idejében meg is látjuk munkánk eredményét. Köszönjük, hogyha eddig bármilyen formában segítette a munkánkat! Hamarosan elérkezik az adó 1+1%-ok felajánlásának az ideje. 

Ha egyetért küldetésünkkel, és szeretné támogatni tevékenységünket, kérjük, ajánlja fel Személyi Jövedelemadója 1%-át az Magyar Pünkösdi Egyház számára. Ehhez az adóbevalláskor töltse ki az SZJA 1% egyházak számára való felajánlásáról szóló rendelkező nyilatkozatot a következőképpen.

Kedvezményezett megnevezése: Magyar Pünkösdi Egyház.
Kedvezményezett technikai száma: 0138.

Ha az SZJA +1% civil szervezetek számára való felajánlásához még nem kötelezte el magát egyetlen szervezet mellett sem, szeretettel ajánljuk Egyházunk Cigánymissziójához kapcsolódó szervezeteinket: a verpeléti cigánymissziós gyülekezet egyesületét, a Keresztény Élet Központ Egyesületet; a békési Reményhír Intézmény Epreskerti Óvoda alapítványát; valamint a gyulai Áldás Gyülekezet egyesületét.

Keresztény Élet Központ Egyesület
Adószám: 18295153-1-10

Az Epreskerti Óvoda Gyermekeiért Alapítvány
Adószám: 18380266-1-04

Áldás Egyesület
Adószám: 18275681-1-04

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »