kiskunhalas20181109_01

November 9-én egy négy főből álló amerikai csoportot volt alkalmunk vendégként fogadni az MPE OCM kiskunhalasi házi csoportjában. Kedves vendégeinkhez, akik bizonyságtételekkel szolgáltak az alkalom, csatlakozott a Bartimeus Egyesület két magyar nyelvű képviselője is, Miklós Tibor elnök és Tóth Péter. 

Igen jó volt közösségben együtt lenni roma testvéreinkkel, akiket megérintett az elhangzott életút beszámolók eredetisége, valódisága. Nem meglepő, hisz nem magasztos pátosszal lettek elmondva, fennkölt szavakkal ecsetelve a hangzatos semmit. Hanem a mindennapi élet nehézségeiről, átélt tragédiák Istennel való feldolgozásáról, helyes döntések meghozatalának hogyanjáról.

Az alkalom végeztével imádkoztunk azokkal, akik ezt kérték, illetve a Bartimeus Egyesület jóvoltából Audio Bibliákat kaptak az arra rászorulók. Ezúton is köszönjük Péter Pál, helyi vezető szívélyes vendéglátását és segítségét. Isten áldását kívánjuk életére és szolgálatára!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »