anyumeseljegymeset_2014_01

2014. március 27-ére meghirdetett nyitott programmal várta a Remény-Híd projekt célcsoportját és Békés város lakosait a Csillagpont.

A közel ötven főt számláló gyerekből álló csoport a Reményhír óvoda óvónői előadását tekinthették meg. Ádám Györgyi és Joó Csikós Ildikó a Vajas pánkó előadással szórakoztatták a szép számban megjelent gyereksereget. Mindezek után, meg is kóstolhatták az anyukák által helyben készített ízletes fánkokat, ugyanis a bábelőadás a fánk készítésről szólt. Később szabad foglalkozás keretén belül kézműves foglakozás, táncház várta az érdeklődőket.

Mucsi Gyöngyvér Emese és Braunné Makai Adrienn, az MPE OCM szociális munkatársai  elmondták, hogy az „Anyu, mesélj!” program célja a szülő-gyermek kapcsolat erősítése, a gyermek szókincsének gyarapítása, fantáziájuk gazdagítása, az érzelmi intelligencia, valamint az egymás közötti kommunikáció fejlesztése.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »