Az MPE OCM missziós munkatársai Szerbiába látogattak január 26-án. Sötét László munkatársunk szerb nyelven üdvözölte az apatini 40 emberből álló roma nemzetiségű szerb ajkú gyülekezetet, bemutatta a Cigánymisszió munkáját, céljait, és megköszönte a szeretetteljes fogadtatást.

Az Igét Varga Mihály munkatárs továbbította a jelenlévők felé, Patarcsity Róbert szerb tolmácsolásában, a Máté,5:14-16 igerész alapján: „Ti vagytok a világ világossága. Nem lehet elrejteni a hegyen épült várost.”

Az igehirdető elmondta, hogy így kell, hogy ragyogjon a mi világosságunk is az emberek között. Elhangzott a kérdés: Valójában mit látnak rajtunk az emberek?

János15,8 szerint az Atya úgy kap dicsőséget, ha sok gyümölcsöt termünk! Legyen hát az életünk gyümölcstermő, éljünk Istennek tetsző életet, ne csak szánk, hanem tetteink is mutassák, hogy Istenért élünk.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-bekes-20210126_01
Teljes gőzzel előre!

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának munkatársai nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy 2021-ben is megsegítsék a bajbajutottakat. Az ország különböző pontjain működő SZERETETPONTOK ez év

Elolvasom »