Apostagon 2015. július 14-én délután tartottuk „Egészségnap és Bűnmegelőzési nap” alkalmunkat, a TÁMOP-5.4.12-14/1-2015-0008 jelű „Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálat feladatellátásának fejlesztése” című projekt keretében.

A művelődési házban Zoboki Nóra hetednapi adventi lelkipásztor és mentálhigiénés egészségfejlesztő tartott átfogó előadást az egészségmegőrzés 8 alapkövéről: táplálkozás, mozgás, víz, napfény, önuralom, levegő, pihenés és lelki egyensúly. Amelyeknek figyelembevételével kortól függetlenül, avagy az életkor függvényében az egészség bizonyos fokig megtartható, és korlátozott mértékben, de vissza is szerezhető. Az előadás interaktív volt, sok színes képpel könnyebben követhető volt az idősek számára.

Gyimesi László őrnagy a kunszentmiklósi rendőrség bűnmegelőzési előadója tartotta időseink számára a bűnmegelőzési előadást. Nagyon széleskörű tájékoztatást és sok hasznos információt kaptunk különösen az időseket veszélyeztető bűncselekmények kivédéséről.

A jó humorral fűszerezett előadás után a felmerülő kérdéseikre is választ kaphattak ellátottaink.

Az előadások közötti szünetben egészséges ételek, italok fogyasztására volt lehetőség. A nagy melegben a sok szomjoltó gyümölcsért nagyon hálásak voltunk mindannyian.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-hajduhadhaz-20211129_03
Adni jó!

A Hajdúhadházi SZERETETPONT nagy örömmel és összefogással támogatja a rászoruló családokat. Minden egyes jótékonykodásban örömmel vesznek részt, mert tudják az Isten igéje alapján,

Elolvasom »
pcsz-zakanyszek-20211027
Jó helyen, jó időben

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Zákányszéki SZERETETPONTJA megoldja! Egy idős néni felkereste a zákányszéki kirendeltséget ezzel a kéréssel: “Segítséget szeretnék kérni, sajnos egyedül élek

Elolvasom »