pcsz-bekes-20210521_01

A Békési SZERETETPONT munkatársai az elmúlt időszakban bútorokat szállítottak Vésztőre. Volt, akit már korábban is támogattunk valamilyen adománnyal, és volt, aki most kapott először tőlünk segítséget.

 Az egyik adományátadás során az út másik oldalán egy nagyon rossz körülmények között élő férfire lettek figyelmesek a kollégák. A háza romokban állt, ő pedig egy összetákolmányolt „sátor” alatt üldögélt, ami még sátornak sem nevezhető, hiszen sem a széltől, sem a csapadéktól nem védi meg az alatta tartózkodó személyt.

Munkatársaim érezték és tudták, hogy azonnal segíteniük kell ezen az emberen, ezért odamentek hozzá beszélgetni, majd később visszaindultak a békési telephelyre. Másnap a kollégák első útja Vésztőre vezetett, hogy egy ágyat, két élelmiszercsomagot, egy fotelt és egy széket ajándékozzanak a szegény férfi számára.

Felfoghatatlan számunkra, hogy hogyan lehet ilyen körülmények között élni, de mégis ez a valóság. Legyünk hálásak azért, amink van, és ha módunkban áll, segítsük az elesetteket!

Ha Ön is szeretne segíteni adomány felajánlásával a rászorulókon,
akkor keressen bennünket bizalommal a 06-30-156-9443-as telefonszámon!

Várjuk a hívását és köszönjük, hogy támogatja munkánkat!

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »