tiszaberceli_2020_02

 A Szabolcs Szatmár Bereg megyei Tiszabercelben, azon belül is a cigánysoron jártak a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Kótaji Gyülekezetének és a Kótaji SZERETETPONT-nak a munkatársai Advent első vasárnapján.

A látogatás során a gyülekezet munkatársai bátorították, buzdították az embereket a kitartásra és az istenkeresés szükségességére.

Hála legyen az Úrnak és az adományozóknak, nem mentek üres kézzel a testvérek. Sikerült öt családnak szebbé tenni a mindennapjaikat:  ruhaadománnyal, konyhaszekrénnyel, asztallal és élelmiszercsomaggal tudták őket megörvendeztetni.

A beszélgetések alapján a nagy szükségek között megtörtséget lehetett tapasztalni az itt élő emberek nehéz körülményei miatt.

 Ahogy a Biblia is írja Jakab levelében: az igazi istentisztelet az, amikor megtudjuk látogatni az árvákat, özvegyeket, szegényeket, a rászorulókat. Azt szeretnénk, hogy minél több ilyen fajta „igazi Istentisztelet” jöhessen létre a közeljövőben.

Sebők Krisztofer

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »