mezobereny-evangelizacio-2013-01

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkatársai ismét Mezőberényben tartottak zenés evangelizációt. A szokásos rendtől eltérően ezen az alkalmon Varga Mihály szolgált Isten Igéjéből a hallgatók felé, a dicsőítést pedig Gajdács-Leszkó Georgina és Szilágyi Róbert vezette.

Néhány dicsőítő ének után Varga Mihály személyes bizonyságban mondta el, hogy ő, a saját életében hogyan tapasztalta meg azt, hogy mi az igazi szeretet. Elmondta, hogy mivel intézetben nevelkedett, hiányzott az életéből a családi szeretet, és nem volt, aki igazán szerette volna. Arról is beszámolt, hogy akkor értette meg igazán a szeretet lényegét, amikor hívő testvérek szolgáltak felé az egyik házi csoportban. Attól az alkalomtól fogva érezte azt, hogy Isten, aki az Ő egyszülött Fiát adta értünk, Ő az, aki a legnagyobb szeretetet tudja nekünk adni, ő szeret minket a legjobban. Az alkalom folyamán arról is szó esett a Bibliában lévő Rómaiakhoz írt levél alapján, hogy ahhoz, hogy Istennel tudjunk élni, bűntelennek kell lennünk, le kell tennünk minden bűnt az Ő lábai elé.

Az alkalom végén Georgina és Róbert elénekeltek még néhány dicsőítő éneket, majd a rendezvény végén Róbert felhívására lehetőség nyílt arra is, hogy akinek imakérése van, vagy gyógyulásra van szüksége, imádkozzanak érte. Öröm volt látni, hogy volt egy hölgy, aki megtért, és átadta életét Jézusnak.

„Mert a bűn zsoldja a halál, Isten kegyelmi ajándéka pedig az örök élet Krisztus Jézusban, a mi Urunkban.” Pál levele a Rómaiakhoz 6,23.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »