verpeletifikonfi

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió szervezi meg az ország első országos keresztény roma ifjúsági konferenciát. Az augusztus 23-24. között megrendezésre kerülő ifjúsági találkozó címe: Felnövekvő nemzedék. A konferencia helyszíne a verpeléti Petőfi Sándor Közösségi Ház (Kastély út 8.).

A két napos konferencián lesz közös dicsőítés, igei buzdítás, kiscsoportos beszélgetések, közös étkezések, valamint ifjúsági közösségépítő programok: ismerkedés, beszélgetés, fényképezkedő sarok, üdítők, sütemények, filmvetítés, tánc, dicsőítés.

A konferencián való részvétel a jelentkezők számára ingyenes, a résztvevők pedig tömegszállás jelleggel a Reményhír Közösségi Házban és a Keresztény Élet Központ gyülekezeti házában, valamint családoknál lesznek elszállásolva.

Jelentkezni és regisztrálni az MPE OCM ifjúsági oldalán lehet: www.facebook.com/mpeocmifi, illetve telefonon a 06/70-364-13-72 telefonszámon.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »