verpeletifikonfi

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió szervezi meg az ország első országos keresztény roma ifjúsági konferenciát. Az augusztus 23-24. között megrendezésre kerülő ifjúsági találkozó címe: Felnövekvő nemzedék. A konferencia helyszíne a verpeléti Petőfi Sándor Közösségi Ház (Kastély út 8.).

A két napos konferencián lesz közös dicsőítés, igei buzdítás, kiscsoportos beszélgetések, közös étkezések, valamint ifjúsági közösségépítő programok: ismerkedés, beszélgetés, fényképezkedő sarok, üdítők, sütemények, filmvetítés, tánc, dicsőítés.

A konferencián való részvétel a jelentkezők számára ingyenes, a résztvevők pedig tömegszállás jelleggel a Reményhír Közösségi Házban és a Keresztény Élet Központ gyülekezeti házában, valamint családoknál lesznek elszállásolva.

Jelentkezni és regisztrálni az MPE OCM ifjúsági oldalán lehet: www.facebook.com/mpeocmifi, illetve telefonon a 06/70-364-13-72 telefonszámon.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-komlo-20220122
Fontos, hogy támogassuk egymást

Komlói SZERETETPONTUNK bútor és gázkészülék adományokkal segítette a rászorulókat Nagyharsányban. Ezúton is köszönjük az adományozóknak, hogy felajánlásaikkal segítették a nehéz sorsú családokat! Major

Elolvasom »
segitokezahajlektalanokfele_2022_02
Segítő kéz a hajléktalanoknak

Akárcsak korábban mindenkor, idén is nagy örömmel fogadták a HajdúhadháziSZERETETPONT által összegyűjtött adományokat az elesettek. A közelmúltbanmegrendezett akció keretében tíz zsáknyi adományt sikerült

Elolvasom »