Hálásak vagyunk, hogy idén is részt vehettünk a BalatonNETen, mely egy 2007 óta évente megrendezésre kerülő Nemzetközi Evangéliumi Találkozó, a magyar tenger partján. A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió képviseletében Kis István missziós vezető állította fel, a szervezetünk cigánymissziós tevékenységét bemutató standot. Többen érdeklődtek munkánk felől, lapozgatták, vagy épp vásárolták meg kiadványainkat, melyek a cigányok körében végzett szolgálatot kívánják erősíteni, bemutatni, vagy éppen egyszerűbbé tenni a már missziós tevékenységet végzők körében. 

Igazi különlegesség volt, hogy több olyan pedagógus is felkereste munkatársunkat, akik roma gyerekekkel találkoznak az oktatásban és segítséget jelenthetett nekik egyik másik anyagunk.

Szombat este, a találkozó egyik nyitott istentiszteleti alkalmán Durkó Albert, misszióvezető, prédikált, aki “Adakozás- Istenképűségünk része” címmel beszélt a jelenlévő hallgatósághoz.

Köszönjük a szervező csapat áldozatos munkáját, Isten áldását kívánjuk a jövő évi rendezvényre!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »