Hálásak vagyunk, hogy idén is részt vehettünk a BalatonNETen, mely egy 2007 óta évente megrendezésre kerülő Nemzetközi Evangéliumi Találkozó, a magyar tenger partján. A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió képviseletében Kis István missziós vezető állította fel, a szervezetünk cigánymissziós tevékenységét bemutató standot. Többen érdeklődtek munkánk felől, lapozgatták, vagy épp vásárolták meg kiadványainkat, melyek a cigányok körében végzett szolgálatot kívánják erősíteni, bemutatni, vagy éppen egyszerűbbé tenni a már missziós tevékenységet végzők körében. 

Igazi különlegesség volt, hogy több olyan pedagógus is felkereste munkatársunkat, akik roma gyerekekkel találkoznak az oktatásban és segítséget jelenthetett nekik egyik másik anyagunk.

Szombat este, a találkozó egyik nyitott istentiszteleti alkalmán Durkó Albert, misszióvezető, prédikált, aki “Adakozás- Istenképűségünk része” címmel beszélt a jelenlévő hallgatósághoz.

Köszönjük a szervező csapat áldozatos munkáját, Isten áldását kívánjuk a jövő évi rendezvényre!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »