bekes-evangelizacio-2004-01

2014. április elején a békési Szabadkai utcán tartott szabadtéri evangelizációt az MPE Országos Cigánymisszió. Az első alkalmat rögtön nagy érdeklődés kísérte. Mintegy 30 fő jelenlétében tette fel a kérdést az MPE OCM munkatársa: „Te hogyan várod Jézust?”

– „Vigyázzatok és imádkozzatok, hogy kísértetbe ne essetek; mert jóllehet a lélek kész, de a test erőtelen.”

Az evangelizációt követően kötetlen beszélgetésre került sor. Itt tudhattuk meg, hogy minden pénteken délután öt órakor várják a Cigánymisszió munkatársát, s készek meghallgatni a tanítást. A misszió munkatársai kimennek és meglátogatják azokat az embereket is, akikről a környezetük lemond. Nekik is szükségük van arra, hogy meghallgassák, érdeklődjenek felőlük és törődjenek velük. A missziós munkatársak azt tapasztalják, hogy az emberek beszélgetni, beszélni akarnak, számos kérdésük van feléjük. Nagyon érdeklődőek a cigányok Békésen is, ezt tükrözi, hogy közel harmincan jelentek meg.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »