2013. december 23-án, Bélmegyeren, a házi csoportban egy nem mindennapi alkalmat tartott az MPE OCM missziós munkatársa, Sötét László. Jézus Urunk születésére emlékeztünk ezen a csodálatos ünnepen. Ezt az ünnepet a szeretet ünnepének is nevezzük. Ez alkalomból, Jézus születéséről beszéltünk, és arról miért is jött el Ő az emberek közé, hiszen nem szabad elfelejtenünk mit tett értünk!

A Lukács 1:26-35 bibliai versekben, Isten írott igéje beszél erről a csodálatos, igaz történetről.

Ezen a napon, a Jézustól kapott szeretetet ünnepeljük, amelyet továbbítani szeretnénk a kicsinyek felé is, megajándékozva őket.

Jézus az igazi ajándék számunkra, és hála legyen Istennek, hogy ezt az ajándékot mindenki számára lehetővé tette, csak el kell fogadnunk!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »