logo

A gazdag ember és Lázár történetét, amit maga Jézus mondott el, a Lukács evangéliuma 16:19-31-ben találjuk meg leírva. A példázat a pokol valóságos létezésére mutat rá.

Az MPE OCM gyülekezet plántálási programja keretén belül működik Bélmegyeren egy csoport, ami heti egy alkalommal találkozik rendszeresen. Így történt ez október 18-án is. „Isten terve nem az, hogy megrémüljenek az emberek- mondta a missziós munkatárs- Ő azt akarja, hogy mindenkinek világos és érthető legyen, hogy ha nem tér meg bűneiből elkárhozik!

Jézus már megbékéltetett minket az Atyával, de azt nekünk kell eldöntenünk, hogy akarunk-e az Ő kegyelmével, megbocsátásával élni. Szabad akaratunkból választhatunk, hogy elfogadjuk-e. Valójában, hogy várunk segítséget az Atyától, ha Ő még nem lett ténylegesen Atyánkká, Édesapánkká? Bűneink, gőgünk, hűtlenségünk, büszkeségünk, és minden vétek, amitől nem akarunk megválni a kárhozatba vezethet bennünket!

S. L.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-berettyoujfalu-20210413_00
Várva várt segítség

Egy nehéz helyzetben lévő család internetes felületen kérte a környékbeli településeken élők segítségét. A hír hozzánk is eljutott, ezért a Berettyóújfalui SZERETETPONTUNK adománygyűjtést

Elolvasom »
ami
Megszépült környezet a Reményhírben

A Reményhír Intézményfenntartó Központ a KEHOP-5.2.13-19-2019-00019 azonosító számú „A békési Eötvös József Általános Iskola energetikai korszerűsítése” című pályázati konstrukció keretében 99 824 670 Ft összegű,

Elolvasom »