kunagota-20210822_00

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójának Kunágotai Gyülekezete 2021. augusztus 22-én, vasárnap bemerítést tartott. A gyülekezeti alkalmat Balogh Sándor vezető presbiter nyitotta meg. Köszöntötte az ott résztvevő gyülekezeti tagokat, testvéreket, majd egy közös imára hívta őket. Dicsőítéssel a helyi fiatalság szolgált. Közösen dicsőítették az Urat, leborulva örvendeztek az Ő jelenlétének.

Az igét Medovarszki Pál, a gyülekezet korábbi vezetője hirdette. A gyülekezeti alkalmon résztvevők nagyon figyelték az igehirdetőt, aki a megtérés fontosságáról beszélt.

Majd elérkezett a bemerítés pillanata. Egy férfi döntött úgy, hogy átadja életét az Úrnak. Hite megvallása után merítette be Medovarszki Pál és Balogh Sándor. Családja és barátai meghatottan élték át ezt az eseményt. Egymást ölelve, szeretetben örvendeztek a férfi újjászületésének. Sokaknak nagyon megindító pillanat volt, és mély hatással bírt az ott jelenlévő emberekre.

Az alkalom végén az ott megjelent testvérek szeretetvendégséggel is szolgáltak egymás felé.

„Térjetek meg és keresztelkedjetek meg (merítkezzetek be) valamennyien Jézus Krisztus nevében, bűneitek bocsánatára, és megkapjátok a Szentlélek ajándékát.” (Cselelekedetek 2,38)

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »