A mezőberényi házi csoportban el kezdtük olvasni az evangéliumokat, úgy, hogy együtt felolvasva, azután pedig kivesézve mondanivalóját, megismerjük azt.

Az MPE OCM mezőberényi házi csoportjában a Máté evangéliuma első részének első felét vettük át. Kiderült, hogy sokan a résztvevők közül még nem olvasták ezt el, és fény derült arra is, hogy nem mindenki olvas rendszeresen Bibliát. De „A puding próbája az evés!” – ugyan ez egy világi bölcsesség, áttételesen azonban igaz lehet a keresztényekre is.

Jó íze volt az egész január 25-ei alkalomnak, amikor közel tíz fővel Bibliát tanulmányoztunk. Igen nagy lett a lelkesedés, melyet később interaktív beszélgetés követett. Tetszett a tagoknak az az elgondolás, hogy végigolvassuk az evangéliumokat, és így az Igét is jobban megismerjük. Sokan nem is gondolták, hogy ilyen izgalmas és jó dolog igét olvasni – derült ki végül a visszajelzésekből.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »