pcsz-berettyoujfalu-20210302_00

Csakúgy, mint az országban működő többi SZERETETPONT, a Berettyóújfalui kirendeltségünk ajtaja is nyitva áll a rászorulók előtt.

Így volt ez egy februári napsütéses szép napon is, amikor segítségkérők látogatták meg irodánkat. Reagálva a kérésre, a raktárkészletünkből azonnal tudtunk segíteni. A család minden tagjának ruhaneműt ajándékoztunk, illetve egy tisztítószer csomagot is volt lehetőségünk átadni részükre.

Nap mint nap különböző élethelyzetekkel találjuk szemben magunkat, mindenkié más és más, de egy mégis ugyanaz, mégpedig, hogy támogatásra, adományra van szüksége mindnyájuknak.

A kliensek bizalma és krízishelyzetükből való kikerülés, a tenni akarás az, ami visszaigazolja a családok előrébb jutását egy szebb és élhetőbb jövő felé, a jelen élet fontosságát sem szem elől tévesztve.

Ezúton is köszönjük támogatóinknak az önzetlen felajánlásokat!

„Ha kapsz, megtelik a kezed, ha adsz, megtelik a szíved.”

Nyékiné Sámi Edit

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-berettyoujfalu-20210413_00
Várva várt segítség

Egy nehéz helyzetben lévő család internetes felületen kérte a környékbeli településeken élők segítségét. A hír hozzánk is eljutott, ezért a Berettyóújfalui SZERETETPONTUNK adománygyűjtést

Elolvasom »
ami
Megszépült környezet a Reményhírben

A Reményhír Intézményfenntartó Központ a KEHOP-5.2.13-19-2019-00019 azonosító számú „A békési Eötvös József Általános Iskola energetikai korszerűsítése” című pályázati konstrukció keretében 99 824 670 Ft összegű,

Elolvasom »