Az MPE OCM munkatársai április 19-én ismét csoport alkalmat tartottak Bélmegyeren. Már több hónapja minden pénteken ellátogatunk ide, nem számít a pillanatnyi létszám, sem a körülmények, mert hisszük, hogy szaporodni fog a közösség létszáma.

A néhány főből álló csoport kitartóan jár, buzgón imádkozva a településen élő emberek életéért. Jézus Krisztus tanítását követjük. Bármilyen probléma vár megoldásra, Ő mindenben örömmel segít. János 3,16 azt mondja: „Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyetlen fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”

S. L.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »