civil-infonap-20211124_01

A MPE OCM Civil Menedzser Irodája 2021. november 24-én a Misszió munkájában szorosan együttműködő civil szervezetek számára – a közös munkát segítő – információs napot szervezett, ahol a vezető szakemberek és az ország több területéről kilenc különböző civil szervezet vezetősége vett részt.

Mit jelent a közös missziós terület?

Elsősorban a hazai és határon túli magyar és nem magyar ajkú roma/cigány lakosság számára társadalmi esélyegyenlőség, befogadás, részvétel, felzárkózás elősegítése, gyermekek, ifjúság és felnőttek közösségépítő, hitéleti, identitás megőrzést segítő kulturális, művészeti, sport, egészségügyi, szociális, karitatív, oktatási, kompetenciafejlesztő és foglalkoztató programok megvalósítása – különböző szervezeti háttérrel együttműködve.

Az MPE Országos Cigánymisszió szakmai vezetői gazdasági, pénzügyi, vagyonkezelési, jogi, pályázati, képzési és kommunikációs feladatok ellátásához adtak át gyakorlati tapasztalatokat és hasznos információkat az egyesületek számára.

Megállapították, hogy a célok eléréséhez, a nagy álmok megvalósításához a befektetett munka hatékonyságát és minőségét is erősíteni kell. A következő időszakra a rendszeres kommunikációt, a projekttervezéshez használható szükségletfeltárást és az erőforrások feltérképezését, valamint egy – a civil szervezetek működését segítő – gyakorlati képzés tematika kidolgozását tűzték ki célul.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 24.
 • 2024. június 24. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »