bekes_megyei_roma_labdarugo_torna_02

Nagy volt a készülődés ez évben is július 6-án mind a szervezők, mind pedig a résztvevők részéről a  labdarúgó tornán, melyet Szécsi Zsolt, Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke nyitott meg.

Tavaly indították útjára a bajnokságot, bízva abban, hogy sikert fog aratni a résztvevők körében. Ez így is lett. Az MPE OCM részéről nagy örömmel mondtunk igent a meghívásnak, hiszen számtalan roma származású  tehetség él Békésen. Fiatalok, akik azonnal igen mondtak a felkérésnek és lelkesen készültek a megmérettetésre.

Az MPE OCM képviseletében, csapatunkkal kispályás meccseket játszottunk a helyi Népliget focipályáin. A regisztráció utáni sorsolást követően több meccsen bizonyított a csapat, majd a döntőbe jutás során alulmaradtunk egy képzettebb és erősebb csapattal szemben. Így ezt követően a 3. helyezésért játszhattunk. Alig hittük el, hogy a dobogó csúcsát ostromolhattuk és úgy éreztük, hogy a 3. helyezésért játszani is óriási megtiszteltetés számunkra.

De megcsináltuk, igen, sikerült! Oklevelet és kupát kaptunk a dobogós, harmadik helyezésért.

Alaposan elfáradtunk, viszont jó érzésekkel és megelégedettséggel tele jöttük haza Békésre. Jövőre, veletek ugyan itt srácok!

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések