2020-cipodobozos-plakat

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata szeretné megajándékozni azokat a gyermekeket, akik rossz anyagi körülmények között élnek és idén karácsonykor talán nem is számítanak ajándékozásra, mert tudják, hogy szegények és ilyen dolgokra nekik nem telik.

A tavalyi karácsonyi cipődobozos akciónk sikeresen zárult, hiszen több mint 340 ajándékcsomagot oszthattunk ki országosan. Ennyi ajándék nem gyűlt volna össze, ha nem csatlakoznak azok a jótevők a programunkhoz, akik ajándékaikkal, pénzadományaikkal támogatták munkánkat.

Idén is megrendezzük az ajándékgyűjtést, hiszen másoknak örömet okozni, számunkra idegen gyermekeket meglepni szebbnél szebb ajándékokkal, látni a boldogságot az arcukon, hogy valaki rájuk is gondolt, felbecsülhetetlen.

Legyen Ön is dobozoló! Már ma el lehet kezdeni megtölteni a dobozt ajándékokkal, hogy ne maradjon az utolsó pillanatra!

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »