A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójának munkatársai a szerbiai Csantavéren, a helyi gyülekezetben végeztek szolgálatot.

Sötét László, Horváth Béla, valamint Farkas Zoltán bizonyságot tettek az életükben bekövetkezett hatalmas változásokról, melyet nagy figyelemmel, és hitre buzdító örömmel hallgattak meg a jelenlévők.

Ezután egy különleges, nem mindennapi eseménynek lehettünk tanúi. Egy fiatal pár, akik nem rég kötöttek házasságot az állami hivatalban, itt és most Isten előtt is megerősítette házassági fogadalmát.

Ezután Adamik László missziós munkatárs igehirdetése következett, melynek középpontjában a samáriai asszony története állt. (János 4. 6-30.) Jézus és asszony között egy hosszabb párbeszéd folyt le a kútnál, melyből megtudta az asszony, kicsoda Jézus, és az a víz, amit ő ad, „örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne”. Erre ő azonnal, mindenét ott hagyva a kútnál ment a városba, s mindenkinek elmondta, amit hallott, s akik ezt hallották, Jézushoz mentek az élő vízért, és megtértek.

Jézus ugyanazt várja tőlünk, amit ez az asszony tett. Mindent hátrébb sorolva, tegyük az első helyre életünkben az evangélium, azaz a jó hír hirdetését! 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések