Az elmúlt év végén az MPE Országos Cigánymisszió munkatársai két önkéntessel látogatták meg a szerbiai csantavéri gyülekezetet.

Az istentiszteleten Sötét László a 18. Zsoltár szavaival arra buzdította a jelenlevő hallgatóságot, hogy bízzanak az Úrban, mert csak Tőle várhatják a segítséget.

Az igehirdetést a Szabadkán élő Bojan Sabanovic, az MPE OCM szerbiai missziós munkatársa tartotta, melynek alapjául a Máté 4,1-11. igerész szolgált. Szavait Patarcsity Robert tolmácsolta.

Az igehirdetésből a jelenlévők megérthették, hogy ahogyan Jézus meghalt a testi vágyaknak, meghalt a büszkeségnek, bennünk is meg kell semmisüljön, meg kell halljon minden világi kívánság, hogy Istennek élhessünk.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »