Az elmúlt év végén az MPE Országos Cigánymisszió munkatársai két önkéntessel látogatták meg a szerbiai csantavéri gyülekezetet.

Az istentiszteleten Sötét László a 18. Zsoltár szavaival arra buzdította a jelenlevő hallgatóságot, hogy bízzanak az Úrban, mert csak Tőle várhatják a segítséget.

Az igehirdetést a Szabadkán élő Bojan Sabanovic, az MPE OCM szerbiai missziós munkatársa tartotta, melynek alapjául a Máté 4,1-11. igerész szolgált. Szavait Patarcsity Robert tolmácsolta.

Az igehirdetésből a jelenlévők megérthették, hogy ahogyan Jézus meghalt a testi vágyaknak, meghalt a büszkeségnek, bennünk is meg kell semmisüljön, meg kell halljon minden világi kívánság, hogy Istennek élhessünk.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »