Szeptember 7-én az MPE OCM munkatársai, Kis István és Sötét László Csantavérre látogattak önkéntesek kíséretében, egy helyi gyülekezetbe. A dicsőítést egy Floridából érkezett csoport, valamint a helyi gyülekezet dicsőítő csoportja vezette, a gyülekezet nagy örömére.

Az Evangélium üzenetét a floridai csoport egy fiatal tagja hirdette. „Isten kegyelme minden emberre vonatkozik, aki elfogadja Jézus Krisztust, mint Megváltóját!”- mondta és felhívást intézett a jelenlevőkhöz, hogy aki még nem fogadta el Jézust megváltójaként és Uraként, az most megteheti.

Istennek hála többen átadták az életüket Neki ezen az alkalmon. Értük és a döntésük megerősödéséért imádkozott a továbbiakban az egész gyülekezet. Zárásul Kis István tett bizonyságot megtéréséről, erősítve az Isten megmentő kegyelméről szóló üzenetet a hallgatóságban.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-20200924_03
Ismét tudtunk segíteni

Fiatalok kértek segítséget a Békési SZERETETPONTTÓL, hogy előrébb jussanak és boldoguljanak a mindennapokban. Sok hátrányos helyzetben élő családapa és családanya fáradozik nap, mint

Elolvasom »