A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkatársa december 13-án tett látogatást a szerbiai Csantavéren. Útjára egy egész család is elkísérte, akik Mezőberényből érkeztek ide.

A dicsőítő énekek elhangzása után e család tagjai tettek bizonyságot az életükben bekövetkezett változásokról erősítve ezzel a mintegy ötven megjelent gyülekezeti tag hitét.   

Az igehirdetés alapjául János evangéliuma 19. fejezetének az a szakasza szolgált, mely Jézus szenvedésének utolsó pillanatait beszéli el. Itt láthatjuk, hogy Jézus még ekkor sem magára gondolt, az „elvégeztetett” szóban az fejeződik ki, hogy mindenért magára vette a büntetést, ami nekünk járt volna, mindennek ő fizette ki az árát helyettünk. 

A vendégek nemcsak szellemiekkel, hanem ruha- és cipőadománnyal is megörvendeztették a helybélieket, akik hálával fogadták azt.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »