A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkatársa december 13-án tett látogatást a szerbiai Csantavéren. Útjára egy egész család is elkísérte, akik Mezőberényből érkeztek ide.

A dicsőítő énekek elhangzása után e család tagjai tettek bizonyságot az életükben bekövetkezett változásokról erősítve ezzel a mintegy ötven megjelent gyülekezeti tag hitét.   

Az igehirdetés alapjául János evangéliuma 19. fejezetének az a szakasza szolgált, mely Jézus szenvedésének utolsó pillanatait beszéli el. Itt láthatjuk, hogy Jézus még ekkor sem magára gondolt, az „elvégeztetett” szóban az fejeződik ki, hogy mindenért magára vette a büntetést, ami nekünk járt volna, mindennek ő fizette ki az árát helyettünk. 

A vendégek nemcsak szellemiekkel, hanem ruha- és cipőadománnyal is megörvendeztették a helybélieket, akik hálával fogadták azt.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »