A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkatársa december 13-án tett látogatást a szerbiai Csantavéren. Útjára egy egész család is elkísérte, akik Mezőberényből érkeztek ide.

A dicsőítő énekek elhangzása után e család tagjai tettek bizonyságot az életükben bekövetkezett változásokról erősítve ezzel a mintegy ötven megjelent gyülekezeti tag hitét.   

Az igehirdetés alapjául János evangéliuma 19. fejezetének az a szakasza szolgált, mely Jézus szenvedésének utolsó pillanatait beszéli el. Itt láthatjuk, hogy Jézus még ekkor sem magára gondolt, az „elvégeztetett” szóban az fejeződik ki, hogy mindenért magára vette a büntetést, ami nekünk járt volna, mindennek ő fizette ki az árát helyettünk. 

A vendégek nemcsak szellemiekkel, hanem ruha- és cipőadománnyal is megörvendeztették a helybélieket, akik hálával fogadták azt.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-bekes-kollazs-20210308
Támogassuk egymást!

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata az elmúlt hetekben nem csak Békésen segítette adományokkal a rászorulókat, hanem Körösszakálban, Vésztőn, Mezőberényben és Sarkadon is. Élelmiszercsomagokat, ágyakat,

Elolvasom »