A címben szereplő felismerés igen is fel tud minket szabadítani. Nem törvényszerű tehát, hogy csak rossz érzéseket, netán félelmet okozzon bennünk. Ha nehézségekben vagyunk, esetenként olyan szinten, hogy azok összetörnek bennünket, az Úr nem marad távol, akkor is velünk marad. Milyen jó ez nekünk!

Nem ígérte, hogy nem lesznek problémáink, miután igent mondunk a hívására, azt viszont igen is megmondta, hogy kiment minket azokból, sőt mindegyikből. Ha mindezt Ő tőle várjuk, akkor viszont Jézus nevét kell segítségül hívnunk,  – hangzott el 2013. június 30-án, a szerbiai Csantavéren.

Az MPE OCM munkatársai – Sötét László és Szilágyi Róbert – bizonyságtétel és igehirdetés formájában beszéltek arról a jóságról, ami Isten szívéből áradt ki az ő életükre, és áradhat ki mindazokra, akik akár a legkeményebb fájdalmak közepette is, de beengedik kilátástalannak tűnő körülményeikbe a megmentő Istent! Isten vágya, hogy mindannyian hazataláljunk hozzá – hangsúlyozták! A megtérés egy nagy és örvendetes hazatérés, amit olykor komoly lelki traumák átélése „segít”, hogy megértsünk és megragadjunk – hangsúlyozták a testvérek. A jelenlévők, akik leginkább huszonéves fiatalok voltak, örömmel fogadták az Igét, valamint az MPE OCM Szeretetszolgálata által összekészített ruhaadományt, melyet az ottani szegény gyerekeknek vittünk.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések