Április 21-én, meghívásra, a szerbiai Csantavéren jártak az MPE OCM munkatársai. Egy településen, ahol nagyon nehéz a megélhetés, nincs üzem, sem más munkalehetőség, ritkán és időszakosan akad munka a mezőgazdaságban.

A kb. 40 fős, többségben roma közösség nagy érdeklődéssel hallgatta Isten beszédét. Csak Istenbe vetettük bizalmunkat, mert csak ő tarthat meg minket.

A testvérek örömmel fogadtak minket, és hallgatták az igehirdetőt, Surman Lászlót, aki arról beszélt, hogy Péter távolról követte Jézust, sajnos sokszor nem értette, amit Jézus tett. Mindaddig, ameddig Jézus fel nem vitetett az Atyához, és Péter meg nem tért. Ma nagyon nagy szükségünk van arra, hogy közelről megismerjük Jézust, és közösségünk legyen vele, hogy mindig az ő akaratát cselekedjük.

Sötét László bizonyságot tett arról, mennyire szükséges, hogy mindenben Isten akaratát keressük, mert neki terve van velünk. Bizony sokszor veszteséget szenvedünk, pedig elkerülhetnénk, ha Isten akaratát keresnénk.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. június 5.
 • 2023. június 5. 18:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. június 5. 19:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. június 5. 19:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. június 5. 19:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. június 5. 19:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. június 5. 19:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Határok nélkül Mátészalkán

Több mint félezer résztvevővel rendezték meg Mátészalkán az l. Kárpát-medencei Cigánymissziós Konferenciát. A Pünkösdi Cigánymisszió kezdetektől fogva kiemelten fontosnak tartja a Kárpát-medencében élő

Elolvasom »
Isten tervei a cigánysággal

Minden hétvégén láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából válogatva

Elolvasom »