Írásban és szóban adtak számot megszerzett tudásukról az MPE OCM békési központjában mindazok a gyülekezeti tagok, szolgálók, akik részt vettek a Közösséget Átformáló Vezető Képzésben.

A Pünkösdi Cigánymisszió fontos figyelmet szentel az oktatásnak, tanítványozásnak.  A mostani képzés során széleskörű tudással lettek gazdagabbak a résztvevők.

Kiemelt célunk, hogy olyan munkatársakat, szolgálókat képezzünk ki, akik a tágabb környezetüket is meg tudják szólítani, alkalmazkodva az Isten királyságáról szóló gondolkozáshoz. Hisszük, hogy ez a fejlődés hatással lesz a gyülekezetekre, családokra és arra a közegre, ahol a testvéreink élnek és szolgálnak” – emelte ki érdeklődésünkre Berki András misszióvezető-helyettes.

A vizsgázók egyöntetű véleménye volt, hogy megérte belevágni a kétéves képzésbe. Mint elmondták, olyan ismeretekkel lettek gazdagabbak, amelyek meghatározóak lesznek a jövőbeni szolgálatukban.

Számomra nagyon sokat jelentett minden egyes alkalom, rengeteg új kijelentést vehettem át Isten királyságával kapcsolatban, ugyanakkor olyan gyakorlati tudásra is szert tettünk, amely elengedhetetlen a sikeres szolgálathoz” – árulta el Péter Dávid Pál, aki Zákányszékről érkezett a Békésen megtartott vizsgára.

Tóth Tivadar is fontosnak érezte, hogy új ismereteket szerezzen, ezért nyitott szívvel figyelt az előadásokon, az elhangzottakkal pedig folyamatosan szolgál a gyülekezete felé.

Bár volt bennem némi vizsgadrukk, de úgy gondolom, hogy azok számára, akik követték a tanításokat, és igyekeztek felkészülni nem volt nehéz a megmérettetés. Hálás vagyok a megszerzett tudásért, az ismereteket pedig már az első perctől fogva igyekszem továbbadni a gyülekezet tagjainak, akiknek valódi épülést hoz az életükben” – fogalmazott.  

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. február 23.
 • 2024. február 23. 13:30

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Battonya

  Helyszín: Battonya, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kevermesen

  Helyszín: Kevermes, Felszabadulás u.23.


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsenden

  Helyszín: Kerecsend, Pataki u.


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Piricse

  Helyszín: Piricse, 4375 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kompolton

  Helyszín: Kompolt, Deák F. u. 2.


   

 • 2024. február 23. 19:00

  Esemény: Házi csoport Zákányszék

  Helyszín:


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Kótaji Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Fókuszban a testi-lelki egészség

Izgalmas és tartalmas információkkal gazdagodtak a résztvevők a Lélekben rendben című programsorozat újabb állomásán, amelynek ezúttal is a Pünkösdi Cigánymisszió békési központja adott

Elolvasom »